Εγγραφή ΚαταλύματοςΗ BookingDeals είναι μια νέα ιδέα στο χώρο των κρατήσεων και απευθύνετε σε μεμονωμένα καταλύματα – ξενοδοχεία και ξενοδοχειακές αλυσίδες. Σχεδιάστηκε με σκοπό να καλύψει υπάρχουσες και ανακύπτουσες ανάγκες τόσο των καταλυμάτων όσο και των δυνητικών πελατών.

Κάντε τώρα το πρώτο βήμα της έγγραφης σας στην υπηρεσία μας ώστε να επωφεληθείτε με ειδικά προνόμια για την πρώιμη αυτή εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας. Συμπληρώστε παρακάτω τα αρχικά στοιχεία του καταλύματος σας και στην συνέχεια θα σας ειδοποιήσουμε για το επόμενο σας βήμα.


Έχετε ήδη εγγραφεί ως ιδιοκτήτης στην BookingDeals.gr;Προσωπικά Στοιχεία
Όνομα :
Επίθετο :
Α.Φ.Μ. :
Δ.Ο.Υ. :
Κινητό Τηλέφωνο :

Πληροφορίες Καταλύματος
Διακριτικός Τίτλος :
Τύπος Καταλύματος :
Κατάταξη :


Στίγμα GPS στο χάρτη :
Διεύθυνση :
Γεωγραφικό Πλάτος :
Γεωγραφικό Μήκος :


Οδός & Αριθμός :
Πόλη :
Τ.Κ. :
Ευρύτερή Περιοχή Αναζήτησής
(π.χ. το κατάλυμα σε ποια περιοχή ανήκει;)
:
Κεντρικό Σημείο Περιοχής :
Χώρα :


Τηλέφωνο :
Φαξ :
Ιστοσελίδα :

Στοιχεία Σύνδεσης
Νέο Όνομα Χρήστη :
Νέος Κωδικός :
Επιβεβαίωση Κωδικού :

Η Διεύθυνση E-Mail σας :
Επιβεβαιώστε την διεύθυνση E-Mail σας :

Όροι & Προϋποθέσεις
Πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας επιλέγοντας την αντίστοιχή επιλογή :
  - Προαιρετικό - Παρακαλώ να μου στέλνετε πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!
  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 • Η BookingDeals αποτελεί μια νέα διαδικτυακή τουριστική πλατφόρμα online κρατήσεων καταλυμάτων, με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Μέσω της διαδικασίας των deals αποσκοπούμε στο να δώσουμε ευκαιρία σε επιχειρηματίες που νοικιάζουν καταλύματα κάθε είδους να αυξήσουν την πληρότητά τους και άρα την κερδοφορία τους και στους τουρίστες/ταξιδιώτες την δυνατότητα να βρουν κατάλυμα ανάλογο με τις οικονομικές τους δυνατότητες, χωρίς εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Πριν την πλοήγησή σας ή την χρήση παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου και να δηλώσετε ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με αυτούς.
 • Η BookingDeals μπορεί να προβαίνει σε αναθεώρηση των όρων χρήσης οποτεδήποτε είναι απαραίτητο προς συμμόρφωση με το ισχύον κάθε φορά νομοθετικό πλαίσιο. Για το λόγο αυτό προτείνεται να γίνεται τακτικός έλεγχος από τους επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας, καθώς η χρήση της συνεπάγεται την αποδοχή των αναθεωρημένων όρων.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ

 • Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην διαδικτυακή τουριστική πλατφόρμα της BookingDeals.gr αποδέχεται τα παρακάτω : α) η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες της είναι διαθέσιμες μόνο σε άτομα ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών. Κανείς κάτω από αυτήν την ηλικία δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα ή να παράσχει προσωπικές πληροφορίες, β) έχει την υποχρέωση να συμπληρώνει αληθινές, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από την διαδικτυακή εφαρμογή, γ) οφείλει να διατηρεί και να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του, ώστε να διατηρούνται αληθή και ακριβή και δ) να τον διακρίνει η υπευθυνότητα, σοβαρότητα και να μην κάνει υπέρβαση σε θέματα ηθικής τάξης.
 • Ο χρήστης, με την υποβολή της αίτησης πρόσβασης, αποδέχεται πλήρως τους παρόντες όρους.
 • Με την υποβολή της παραπάνω αίτησης, ο χρήστης παραλαμβάνει την επιβεβαίωση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης (password) και το όνομα χρήστη (username) που ο ίδιος έχει επιλέξει.
 • Ο χρήστης παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό του (user account). Ο χρήστης συμφωνεί να ειδοποιεί άμεσα την BookingDeals.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού του και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Η BookingDeals.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από τη λανθασμένη χρήση του λογαριασμού του κάθε μέλους λόγω μη συμμόρφωσης στα ανωτέρω αναφερόμενα στους παρόντες όρους χρήσης.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ  ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

 • Η BookingDeals.gr συλλέγει και επεξεργάζεται τα εξής προσωπικά δεδομένα του χρήστη: Ονοματεπώνυμο, Επωνυμία Επιχείρησης, Διεύθυνση φυσικού προσώπου, Έδρα επιχείρησης, Ταχυδρομικός Κώδικας, Τηλέφωνο, E-mail, Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Πόλη, ΤΚ, Χώρα, Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας.
 • Η BookingDeals.gr μπορεί επίσης να συλλέγει τη διεύθυνση ΙΡ του υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη, πληροφορίες για τον επεξεργαστή που χρησιμοποιεί κατά την περιήγησή του στην ιστοσελίδα της και για την τοποθεσία του.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 • Η BookingDeals.gr επεξεργάζεται τα ανωτέρω προσδιοριζόμενα προσωπικά δεδομένα για τους εξής σκοπούς:
  • για την εγγραφή του χρήστη/ υποκειμένου στην πλατφόρμα
  • για την πραγματοποίηση από τον χρήστη ηλεκτρονικής κράτησης
  • για την έκδοση των σχετικών τιμολογίων
  • για την ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικού υλικού και προσφορών
  • για την ανάπτυξη της διαδικτυακής πλατφόρμας
  • για τη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής πλατφόρμας, ώστε η να είναι εύκολη η διαχείρισή της από τον χρήστη
  • για στατιστικούς λόγους
 • Η BookingDeals.gr δεν χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα για κανένα σκοπό που να παρεκκλίνει από τους αυτούς που περιγράφονται εδώ, εκτός αν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή παρέχεται η συγκατάθεση του υποκειμένου/χρήστη.

 

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 • Η BookingDeals.gr δεν διαβιβάζει σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται και λαμβάνει όλα τα πρόσφορα μέτρα για την ασφαλή τήρησή τους.
 • Κατ’ εξαίρεση μπορεί να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα του χρήστη σε αρμόδιες αρχές όταν υπάρχει υποχρέωση από το νόμο, ιδίως σε περιπτώσεις διάπραξης και δίωξης ποινικών αδικημάτων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ/ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 • Ο χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του που η BookingDeals.gr επεξεργάζεται, το δικαίωμα διόρθωσης, συμπλήρωσης και γενικά επικαιροποίησης των προσωπικών του δεδομένων, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού, το δικαίωμα φορητότητας και το δικαίωμα ενημέρωσης σε περίπτωση παραβίασής τους.
 • Έχει επίσης το δικαίωμα διόρθωσης ή αλλαγής των στοιχείων του λογαριασμού του μόνος του ή με τη βοήθεια του τμήματος υποστήριξης κατόπιν επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@bookingdeals.gr.

 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

 • Ο χρήστης δηλώνει ρητά ότι δίνει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων όπως αυτά προσδιορίζονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της BookingDeals.gr και να διαγράψει τον λογαριασμό του άμεσα.

 

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 • Η BookingDeals.gr θα διατηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του επιδιωκόμενου σκοπού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Γενικό Κανονισμό GDPR (ΕΕ) 2016/679, εκτός αν νόμος επιτρέπει ή επιβάλει την τήρησή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή ανησυχίας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας και ενημέρωσης ο χρήστης μπορεί να απευθυνθεί στην BookingDeals.gr με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@bookingdeals.gr.
 • Ο χρήστης έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε να υποβάλει καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 • Ο χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι η BookingDeals.gr δεν ευθύνεται για καμία άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία από χρήση δεδομένων της τουριστικής διαδικτυακής πλατφόρμας της, οπουδήποτε προκύψει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη η BookingDeals.gr για περιεχόμενα τρίτων που δημοσιεύεται στον ιστότοπό της.

 

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΧΡΗΣΤΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 • Ο χρήστης της πλατφόρμας κατανοεί και αποδέχεται ότι, όλες οι πληροφορίες που αναρτώνται, παραμένουν στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου που τις έχει δώσει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο που αναρτά, μέσω των υπηρεσιών της BookingDeals.gr.
 • Η BookingDeals.gr δεν είναι σε θέση, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες στην πλατφόρμα της, οπότε λογικό είναι να μην μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, τη νομιμότητα ή την επικαιροποίηση των περιεχομένων στις σελίδες της. Ο χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες BookingDeals.gr, μπορεί να εκτεθεί σε περιεχόμενο προσβλητικό, ανήθικο ή παράνομο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη η BookingDeals.gr για οποιοδήποτε λάθος, σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψει από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται.
 • Σε περίπτωση που η BookingDeals.gr αντιληφθεί ή ειδοποιηθεί ότι υπάρχει περιεχόμενο που προκαλεί ηθική βλάβη ή άλλη ζημία σε τρίτο πρόσωπο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη.
 • Ο χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται να μην κάνει ανάρτηση περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό, ανήθικο, επιζήμιο, και δυσφημιστικό. Επίσης απαγορεύεται ρητά η ανάρτηση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού κώδικα ή αρχείων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 • Η ιδέα της BookingDeals.gr, όλο το περιεχόμενό της συμπεριλαμβανομένων ονόματος χώρου, logo, σήματος, κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών, εικονιδίων, βίντεο, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των προγραμμάτων της διαδικτυακής τουριστικής πλατφόρμας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της BookingDeals.gr και προστατεύονται από το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Συνεπώς, δεν μπορεί να αποτελέσει ολόκληρο ή μέρος αυτού, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Ο χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, μεταπωλεί και να εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της BookingDeals.gr. Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω η BookingDeals.gr έχει το δικαίωμα να αξιώσει με κάθε νόμιμο τρόπο αποζημίωση και επανόρθωση της βλάβης που τυχόν υποστεί.
 • Καθίσταται σαφές ότι στα πνευματικά δικαιώματα της BookingDeals.gr. δεν συμπεριλαμβάνονται πνευματικά δικαιώματα τρίτων (συνεργατών, καταλυμάτων κλπ)

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

 • Η Πιστωτική Κάρτα που ο χρήστης θα χρησιμοποιήσει για την εξόφληση υπηρεσιών της BookingDeals.gr, χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.
 • Η BookingDeals.gr δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 • Η σύνδεσή των χρηστών στην BookingDeals.gr θεωρείται ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) με κρυπτογράφηση AES 128BIT GCM. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας την επικοινωνία. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
 • Οι φυλλομετρητές (browsers) Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari και Chrome υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα της BookingDeals.gr.

 

COOKIES

 • Η BookingDeals.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
 • Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες, μετά την χρήση της ιστοσελίδα μας, αν επιθυμείτε, μπορείτε άφοβα να κάνετε εκκαθάριση των cookies και ιστορικού του φυλομετρητή σας.

 


Επαλήθευση Εικόνας
Google reCaptcha Code- Σας συνιστούμε ο κωδικός πρόσβασής σας να είναι τουλάχιστον 6 χαρακτήρων και να είναι διαφορετικός από το email σας.

- Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας e-mail πρέπει να είναι έγκυρη. Εμείς χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για λόγους επικοινωνίας και διαχείρισης (ειδοποιήσεις κρατήσεων, κ.λ.π.). Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να παρέχετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail που ελέγχετε τακτικά, έτσι θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε σωστά τις υπηρεσίες μας.

- Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εμπιστευτικά. Εμείς ποτέ δεν θα πουλήσουμε, ανταλλάξουμε ή εκμεταλλευτούμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευθύνες των δύο μερών, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε σε εμάς.


Με την υποστήριξη
 • Loux - Logo
 • Elmag - Logo
 • 3 Delta - Logo
 • Hellenic Hospitality - Logo
 • Investments in Greece - Logo
 • de-paris - LogoΌλα τα δικαιώματα διατηρούνται · We Greece · Copyright © 2018-2024
- beautifully crafted by our BookingDeals Engine v.1.0.4 -
Είσοδος Πελάτη  |  Είσοδος Διαχειριστή  |  Εγγραφή Καταλύματος